Välkommen!

 

 

Jag, Åsa Kullberg, äger och driver Kärlingesund Retreat Center.

Jag erbjuder retreater och workshops i egen regi, baserade på shamanistisk visdom,  yoga och mycket mer. Kåre Landfald erbjuder också sina kurser i Zen Coaching här. Ni kan läsa mer om Åsas verksamhet på www.asakullberg.se och om Kåres på  www.zen-coaching.com.

Vi hyr även ut till olika events och kurser arrangerade av externa lärare. Välkomna att höra av er för offert!

Kärlingesund Retreat Center är en vacker gård inbäddad i det grönskande Bohuslän, några hundratals steg från havet. Med en utformning och atmosfär som berör de flesta av våra gäster finns här en plats för möten, kreativitet, rörelse, samtal och personlig utveckling, för återhämtning, stillhet, tystnad och ny inspiration. Kärlingesund Retreat Center ligger mitt i Kärlingesunds naturreservat som är berömt för sina öppna betesängar, typiska bergsknallar, de vackra ek- och bokbestånden samt den omedelbara närheten till Nordströmmarnas snirkliga vattenvägar.

Vi har 38 sängplatser fördelat på 15 rum. Och i det stora workshoprummet kan upp till 100 personer vistas samtidigt.

Vi serverar för det mesta ekologiskt odlade grönsaker och råvaror

 

I samklang med naturen

Kärlingesund Retreat Center är skapat i samklang med naturen, d v s mesta möjliga hänsyn har tagits för att anpassa material och design till ett modernt kretsloppstänkande. Svenskt trä i mängder har behandlats med lösningsmedelsfria färger, egentillverkade emulsionsfärger, äggoljetempera och limfärg. Golv och andra ytor som behöver tåla stort slitage är behandlade med kinesisk träolja.