Hyr vårt vackra retreat center

 

I vår lokal Frans på 40 m2 kan man vara 15 personer för kurs. Takhöjden är generös och genom stora spetsbågade fönster har man utsikt över trädgården.

I det mindre workshoprummet kan man vara 15 personer vid kurs. Takhöjden är generös och genom stora spetsbågade fönster har man utsikt över trädgården.

 

Kärlingesund Retreat Center kan hyras av företag och organisationer för kurs och konferens.

Vi hyr också ut till olika evenemang, som t ex bröllop och till olika kurser, t ex yoga och personlig utveckling. Ta kontakt för att höra om vilka möjligheter som finns! Vi har många egna kurser och aktiviteter. Kolla kalendern och se om det är något redan inplanerat eller inte. Vi önskar att vårt retreat center är alkoholfritt.

E-post: info.karlingesund@gmail.com.

 

Interiör

Kärlingesund Retreat Centers interiörer påminner förmodligen inte om någonting du sett tidigare. Hos oss hittar du få räta vinklar och varje väggyta skimrar av lekfull färgglädje. Vi tror att du som konferensgäst blir lite extra kreativ av att vistas hos oss. Här finns stora och små ytor för olika typer av konferensaktiviteter. Vi tillhandahåller datorprojektorkanon, whiteboard, blädderblock samt övrigt konferensmaterial. Trådlöst nätverk finns i hela byggnaden och du har alltid tillgång till bubbelvatten och frukt i konferensrummen. Flera mindre sällskapsytor finns för konferensgrupper som behöver kunna dela upp sig i smågrupper.

 

 

Läs mer om våra lokaler.

 

Konferenspaket för företag & organisationer

Vi skräddarsyr erbjudanden efter era önskemål. Hör gärna av er för kostnadsförslag.

Vi har 38 bäddar i fyra fyrbäddsrum samt elva dubbelrum. Duschar och toaletter finns i korridoren. Det finns två stora konferensrum, matsal samt en lounge.

Konferensaktivitet på Kärlingesund Retreat Center har mycket att erbjuda. Gården är omgiven av ett vackert naturreservat med många promenadstigar att utforska. Vill ni ge er ut på en guidad kajaktur har vi bara ett par hundra meter till Nordströmmarna, som utsetts till ett av världens bästa paddelvatten. Kanske vill ni börja morgonen med ett yogapass? Vårt retreat center kan hyras när vi inte har något annat bokat. Vänligen se vår kalender för tillgänglighet.

 

20150117_132929